Information

SWT Eller Smart World IPTV  säljer  IPTV-Kanaler.  Vi är återförsäljare och köper våra tjänster och säljer de vidare. Vi erbjuder de flesta kanalerna i världen och försöker göra det så enkelt så möjligt. Servern finns i Azerbajdzjan där IPTV är lagligt så  risken till att kanalerna ska försvinna är minimal.

Vad är IPTV?

IPTV är ett nytt och smidigt sätt att använda sig av när det kommer till TV världen. Man har tillgång till de flesta kanalerna i världen utan en massa strul eller en massa pengar. Det enda du behöver är en stabil internetuppkoppling.  


Utan Sladd,klydd och krångel?

Om du vill vara flexibel och enkel så kan du köpa tjänsten och använda dig av den direkt genom din Smart tv.

Här måste  vi sätta in kanalerna via en APP som heter Smart iptv. Vid hög tryck på appen kan kanalerna börja hacka.


Har du inte tillgång till Smart Tv?

Vi säljer även kanalerna i en digitalbox där det kommer en engångskostnad för själva Magboxen.
Vi rekommenderar våra kunder att alltid köpa med box. Med boxen får man en bättre upplevelse, stabilare bild och enklare navigering.

Tänk också på att när det kommer till boxen så behöver vi ingen app. Vilket är stor fördel då apparna kan ha ett enormt tryck och kanalerna kan börja hacka.

Funkar detta bra? Hur är kvalitén?

IPTV är mycket beroende av ditt Internet där hemma. Vi rekommenderar kunderna att använda sin anslutning med kabel för att få den bästa upplevelsen. Sedan rekommenderar vi en internetanslutning på minst 30 Mbit för att det ska funka bra.

Vi erbjuder kanaler av högsta klass och kan med gott samvete säga att detta funkar utmärkt till 98% av tiden. 

Våra HD kanaler erbjuds i 1080P där ni får maximal upplösning.


Vilken enhet kan man använda?

Till varje enhet så finns det en app som man kan använda. Vi är inte ansvariga för hur apparna funkar med tanke på att vi inte äger apparna.
På senare tid märker vi att Smart iptv som är appen till Smart tv strular där våra kunder får ett meddelande "Connection Time Out"

Detta är inget vi kan påverka och inget som har med kanalerna att göra. Det är appen som blockerar er IP adress tillfälligt. Det man kan göra är att byta anslutning till tv, har man kopplat den med kabel att man byter till Wi-fi eller har man kopplat den med Wi-fi så byter man till kabel. Alternativet är att man raderar appen och installerar den igen.

Med andra ord för att få den bästa upplösningen, anslutningen och maximala upplevelsen så rekommenderar vi alla att köpa vår nya box.